NIEUWS


100 euro cashback actie

Start het nieuwe wielerseizoen met de wind in de rug. Wanneer u een Pendix eDrive koopt, kunt u na aankoop € 100,- terugkrijgen met onze cashback-actie. De actie loopt van 18/03/2024 t/m 15/04/2024. Alleen Pendix eDrives die tijdens deze periode zijn aangeschaft en documenten die zijn ingediend, kunnen in aanmerking komen.

Lees meer »

Helaas!

Door de aanhoudende schaarste en stijgende prijzen van grondstoffen zijn helaas de Pendix prijzen per direct verhoogd. De prijzen voor een Pendix eDrive zijn nu: eDrive300: €1649,- eDrive500: €1879,- eDrive1000: €2479,-

Lees meer »

Circulair

Laats kwamen we de uitdrukking circulair tegen. Mooi woord en een heel mooi streven. Een kringloopeconomie of circulaire economie is een economisch en industrieel systeem waarin geen eindige grondstofvoorraden worden uitgeput en waarin reststoffen volledig opnieuw worden ingezet in het systeem. (Volgens Wikipedia) 

Lees meer »

Gazelle geperste lagers

Vanaf heden is het ook mogelijk uw Gazelle met geperste lagers om te bouwen naar eBike. Omega heeft hiervoor een speciale huls ontwikkeld.

Lees meer »

Donkere modus App

Een donkere modus in uw Pendix Pro App zorgt voor minder (fel) wit op het scherm van telefoons en tablets. De achtergrond van menu's en apps wordt zwart gemaakt en de letters komen in het wit in beeld.

Lees meer »

Pendix eDrive accuslot

Daar is hij dan! de Pendix eDrive accuslot. Even een boodschap doen of een bak koffie nuttigen op een terrasje. U kunt uw eDrive gerust achterlaten met de accu op de fiets.  Er is erg grof geweld nodig willen ze uw fiets ontdoen van de Pendix accu. 

Lees meer »