eBike Trekkingfiets ATB


Wat onderscheidt een trekkingfiets?

Een trekkingfiets is de meest gekochte fiets in Duitsland. De reden hiervoor zijn de allround eigenschappen van dit type fiets. Het combineert de eigenschappen van verschillende soorten fietsen. De banden zijn iets geprofileerd en smaller dan op een mountainbike, maar breder dan op een racefiets. De rijpositie is sportief, maar toch meer rechtop. Uitgerust met een bagagerek en fietstassen, is het de ideale metgezel voor fietstochten.

U en uw ATB 

U waardeert de geschiktheid van uw allround trekking bike voor dagelijks gebruik, u rijdt graag op de weg, maar ook op grind- en bospaden. Misschien gaat u zelfs op excursie met uw trouwe allrounder. Maar vooral met bagage merkt u dat het erg vermoeiend wordt als de berg komt of de bestemming van de dag nog ver weg is. U heeft dus iets nodig dat uw allrounder nog beter maakt en u helpt de inspanning te verminderen. Daarom hebben we de Pendix eDrive ontwikkeld.


Uw trekkingfiets ombouwen naar een eBike?

Uitgerust met de Pendix eDrive krijgt uw trekkingfiets vleugels en beleeft nog meer plezier aan uw tochten op of naast de weg. 


Interesse gekregen?