eBike Stadsfiets


Wat is eigenlijk een stadsfiets? 

Stadsfietsen zijn de ideale metgezel voor comfortabele dagelijkse tochten en worden meestal gebruikt op kortere afstanden binnen een stad of plaats. De hele fiets is ontworpen voor comfort voor deze korte afstanden. Het begint bij het opstappen, want de meeste fietsen hebben een lage instap, lopen verder over het zadel, dat vaak breed en geveerd is, het stuur is ideaal om rechtop op de fiets te rijden en de banden zijn vooral geschikt voor asfalttrajecten. Stadsfietsen zijn vaak voorzien van bagagerekken en fietsmanden aan het stuur, bijvoorbeeld om kleine aankopen te vervoeren.

U en uw stadsfiets

Bent u dol op uw stadsfiets omdat hij u in het dagelijks leven vergezelt op uitstapjes naar de supermarkt, de bakker of naar uw werk? Maar zou u hem veel vaker willen gebruiken als het niet voor de kleine klim of het rijden met bagage was? Met de Pendix eDrive hebben wij de juiste oplossing zodat u uw geliefde fiets niet hoeft in te ruilen voor een nieuwe e-bike!

Uw vertrouwde stadsfiets als eBike!

De Pendix eDrive kan achteraf op uw bestaande stadsfiets worden gemonteerd. Zo blijft u trouw aan uw favoriete fiets - en geniet u tegelijkertijd van alle voordelen van een eBike. Afhankelijk van de dagelijkse afstand raden wij de Pendix eDrive 150 of de Pendix eDrive 300 aan als de ideale metgezel voor uw dagelijks leven.

Het leuke is dat u de accu gewoon thuis kunt laten als u een makkelijke weg voor de boeg hebt, de Pendix motor kan namelijk ook zonder accu prima gebruikt worden zonder merkbare trapweerstand.


Interesse gekregen?