Ervaringen OMEGA & Pendix

Het is niet belangrijk wat wij van de Pendix eDrive vinden. De ervaring van de klanten doen er wel toe! Heeft u laatst ook uw fiets door ons laten ombouwen? Deel dan uw ervaring om zo andere klanten van dienst te zijn. Alvast onze dank!

De klant ervaringen hieronder zijn afkomstig van onze bedrijfspagina op Google.


4,9

17 reviews


Paul van Lange

Ervaring Omega Fietsen Koga Twintraveller

2-10-2022 

Een supersnelle ombouw van mijn fiets, een Juncker uit de jaren 50 met stangremmen, die eigenlijk te zwaar was om nog prettig lange afstanden op te fietsen. Dankzij de ombouw nu juist uitermate geschikt voor die lange afstanden. Fietst als een zonnetje dankzij de geweldige service van Omega Fietsen.


S Rutte

Ervaring Omega Fietsen Koga Twintraveller

8-9-2022 

Vandaag mijn Koga Worldtraveller laten voorzien van een pendix. Super netjes geholpen, duidelijke uitleg en goede service.
Het opbouwen was zo gebeurt, ik kon erop wachten volgens afspraak


Ervaring Koga Twintraveller

Henriette/Jos Digners

Ervaring Omega Fietsen Koga Twintraveller

7-9-2022 

Paar weken geleden onze Koga Twintraveler bij Omega fietsen om laten bouwen naar electrisch.
Na eerst met enkele andere bedrijven contact te hebben gehad, welke niet met pendix werken, was de conclusie dat we uiteindelijk toch met het pendix systeem moesten gaan werken. Hierdoor in contact gekomen met Pieter van Omega fietsen.
Bij de daarop volgende persoonlijke contacten heeft Pieter zich doen leren kennen als een zeer vakbekwame (fiets) monteur. Het was n.l niet een standaard procedure welke het in veel gevallen bij een gewone fiets wel is.
Wat dus de reden was dat eerder genoemde bedrijven afhaakten.
Er is behoorlijk wat ombouwwerk verricht om tot het eindresultaat te komen zoals het nu is.
We rijden nu een paar weken met de fiets en de conclusie is dat dit het systeem is dat je voor een tandem moet hebben. Foto,s van onze tandem staan op de website van Omega.
Tot slot raad ik iedereen aan die het in overweging neemt zijn tandem, danwel een reguliere fiets, om te laten bouwen, langs te gaan bij Omega fietsen.
Bedrijf dat weet waar ze over praten en met je meedenkt.


Ervaring Pendix te water

Kees Van Der Pijl

3-9-2022 

Pendex oplaadsnoer besteld. Binnen 2 dagen in huis. Goed telefonisch advies en prima service.

Nieuw augustus 2022.
Weer een prima ervaring met deze ondernemer. Tijdens een kampeertrektocht is mijn fiets, incl. bepakking en de pendix, te water geraakt. Pendix defect. Prima telefonisch support met Pieter. Belangeloos de installatie in de werkplaats getest en de batterij naar de fabriek gestuurd. En...binnen 1 dag een nieuwe batterij. Bij Omega: korte lijntjes en je wordt ALTIJD teruggebeld ( zelfs van zijn vakantieadres). Daar kan menig ondernemer een voorbeeld aan nemen.!!!!


Petra Irene

5 sterren voor Pendix ervaringen!

16-8-2022 


Ervaring met Pendix eDrive Bromton ombouwen

Jan Straetemans

Brompton geëlectrificeerd

18-7-2022 

Het is niet mijn gewoonte om iemand de hemel in te prijzen, maar voor Pieter van Omega fietsen maak ik een uitzondering: de bejegening is heel plezierig; de wijze waarop mijn brompton met de e-pendix is geëlectrificeerd getuigt van vakmanschap. Kortom een fijne kerel die weet wat ie doet en hoe een klant te behandelen. De extraatjes die Pieter er nog eens bij doet waardeer ik zeer. Ik ben uitermate tevreden en de Pendix eDrive is een prima product, fietst geweldig.


Ervaring Brompton vouwfietsjes ombouwen met Pendix eDrive

Henk Arends

5 sterren voor Pendix ervaringen!

16-7-2022 

Omega Fietsen heeft onze Brompton vouwfietsjes voorzien van een Pendix middenmotor. Het proces verliep vlekkeloos en het fietsen met deze ondersteuning was voor ons een openbaring.


Ervaring met ombouwen Specialized met Pendix eDrive

aarnout rolloos

5 sterren voor Pendix ervaringen!

23-6-2022 

Wij zijn ervaren wereldfietsers. Lichtgewicht dat is ons uitgangspunt. Met het klimmen der jaren wordt klimmen in de bergen moeilijk. We hebben dan ook onze tricross gravel fietsen laten upgraden met een Pendix eDrive. Ze rijden geweldig. Bij Omega fietsen zijn we geweldig geholpen. We wisten het meteen dit wordt het. Prima uitleg en vakmanschap. We raden Omega bij iedereen aan!!


Ervaring ombouw Batavus naar elektrisch

Annette Van Dam

5 sterren voor Pendix ervaringen!

21-4-2022 

Mijn Batavus kon zonder problemen omgebouwd worden tot Pendix-Bike.
De kromming en de vorm van het frame vormden een uitdaging, die echter met glans overwonnen en opgelost werd.

Tot nu toe ben ik zeer tevreden en kijk uit naar vele veilige (woon/werk) kilometers, waar mijn conditie en portemonnee (want minder tanken) blij van worden.


Ervaring ombouw Gazelle zonder BSA draad met Pendix eDrive

Construveer bouwconstructies

5 sterren voor Pendix ervaringen!

4-4-2022 

Goede, klantvriendelijke en vakkundige benadering. Het uitrusten van onze fietsen met het Pendix eDrive systeem is zeer naar tevredenheid verlopen. Wat anderen niet kunnen (het ombouwen van Gazelle fietsen met gesloten kettingkast, die géén BSA draad hebben op de trapas) was hier geen probleem. En inderdaad, alles werkt uitstekend! Overweegt u een dergelijk systeem op uw fiets aan te laten brengen, dan is Omega Fietsen zéker een aanrader!


Bijzonder tevreden over de Pendix eDrive.  Positieve ervaring.

W Trobat

5 sterren voor Pendix ervaringen!

14-3-2022 

Uitstekende ervaring met Omega Fietsen en de heer Slingerland. Geen verkooppraatjes maar inhoudelijke argumenten in ongedwongen sfeer. Volgens afspraak geleverd en keurig gemonteerd. Heer Slingerland is een vakman die zijn werk nauwkeurig uitvoert. Bijzonder tevreden over de Pendix eDrive 500. Krachtige motor en naar eigen wensen in te stellen via de app. Fijn om op deze manier je vertrouwde fiets te houden. Beter voor het milieu en de fiets is per saldo lichter dan een nieuwe elektrische fiets. Erg tevreden.


Pendix ervaringen van Aad Viola

Aad Viola

5 sterren voor Pendix ervaringen!

17-2-2022 

Na het eerste bezoek aan Omega fietsen voor informatie en eventueel opbouw van de Pendix eDrive had ik op dat moment al besloten om het hier te laten doen. De tijd die besteed werd om alles héél goed uit te leggen was een heel goed gevoel. De werkzaamheden aan mijn fiets (Koga Miyata signature) werd professioneel en zeer nauwkeurig gedaan. Bedankt Pieter.


Pendix ervaring J. Warmink van der Helm

J.Warmink van der Helm

5 sterren voor Pendix ervaringen!

1-2-2022 

Deskundig, goede voorlichting.

Na telefonisch contact verder app contact. Heldere uitleg, we werden correct en vriendelijk behandeld. Probleem werd opgelost. Echt 5 sterren!


Pendix ervaring T Visser

T Visser

5 sterren voor Pendix ervaringen!

28-1-2022 

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde

Wij vinden het Pendix eDrive systeem echt een uitkomst voor het kunnen behouden van je fijne fiets, en toch fietsen met ondersteuning. "Omega" monteerde deze vakkundig en geeft de nodige support hoe je de app kan gebruiken.
Vakkundig, klantvriendelijk en uitstekende service.


Pendix ervaring Hulphond Labradoedel

Hulphond Labradoedel

5 sterren voor Pendix ervaringen!

8-1-2022

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde

 


Pendix ervaring Bob

Bob

5 sterren voor Pendix ervaringen!

28-10-2021 

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit

Vorige week hebben wij onze bakfiets (Cargobike Long van bakfiets.nl) om laten bouwen en zijn dik tevreden. De communicatie op voorhand verliep prettig, via WhatsApp of telefonisch. Nadat we besloten hadden om de fiets om te laten bouwen werd de bakfiets 's avonds opgehaald en de volgende middag werd hij weer netjes afgeleverd. Bij aflevering kregen we duidelijke uitleg over wat er precies is veranderd, hoe de fiets ondersteuning werkt, etc. Kortom, erg klantvriendelijk en service gericht. De bakfiets zelf ziet er nog netjes uit. Er loopt een extra kabeltje, maar die valt bijna niet op. Het fietst nog steeds goed, zowel met als zonder ondersteuning. En de accu is simpel te verwijderen om binnen te bewaren als deze niet wordt gebruikt. Een aanrader dus.


Pendix ervaringen Brompton Tom Kok

Tom Kok

5 sterren voor Pendix ervaringen!

13-10-2021 

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit

Omega heeft onze Brompton fiets voorzien van het Pendix eDrive systeem. Door een handige constructie konden we dit betalen via het fiets plan van het werk. We zijn erg enthousiast verwelkomt en de fiets werd na overleg in een paar dagen omgebouwd. Professioneel en erg fraai uitgevoerd we zijn erg blij met het resultaat, en de fiets vouwt normaal op. Ik ben van mening dat dit beter is als de elektrische uitvoering van Brompton zelf. Geen herrie een beter bereik en geen losse tas etc. Omega fietsen bedankt! Groet Tom en Esmée