ERVARINGEN


Het is niet belangrijk wat wij van de Pendix eDrive vinden. De ervaring van de klanten doen er wel toe! Heeft u laatst ook uw fiets door ons laten ombouwen? Deel dan uw ervaring om zo andere klanten van dienst te zijn. Alvast onze dank!

De klant ervaringen hieronder zijn afkomstig van onze bedrijfspagina op Google. Op Google kunnen wij geen wijzigingen aanbrengen.


5,0

31 reviews


Brady Bisschop

28-03-2024

Contact gehad met Pieter van Omega Fietsen voor het ombouwen van onze bakfiets naar elektrisch door middel van een Pendix-systeem.

Laagdrempelig contact en een fijne omgang. Goede afspraken kunnen maken over de werkzaamheden en tijdsduur.

We zijn erg tevreden over de installatie van de Pendix en de oplevering met uitleg over het systeem.

Mvg Brady


Ad van der Ent

13-03-2024

Gisteren het Pendix systeem op mijn mountainbike / vakantiefiets laten monteren. Pieter van Omega fietsen is duidelijk zeer kundig en bekend met deze materie en ondanks dat mijn fiets een uitdaging was om een en ander goed gemonteerd te krijgen wist Pieter het een en ander zo aan te passen dat het toch geplaatst kon worden. Er wordt uitgebreid de tijd voor je genomen, persoonlijke aandacht en uitgebreid advies, niets dan lof en zou het iedereen aanraden, bedankt Pieter!


Wienke Bodewes

12-2-2024

Het aanbrengen van een Pendix aandrijving op een tandem is al een uitdaging maar zeker als het over een Carbon tandem met Gates Beltdrive gaat. Het is gelukt en werkt fantastisch. Het samen uitzoeken van de mogelijkheden was erg leuk. Ik ben zeer onder de indruk van het vakmanschap en de toewijding van Pieter ( Omega). Het was een feestje Wienke Bodewes


JanRinny vanpolen

11-10-2023

Vandaag onze fietsen opgehaald, Omega is niet bij ons naast de deur maar Pieter is echt de enige die de Pendix motor in een press fit Bracket geplaatst krijgt. Geen spijt van, hij neemt echt alle tijd voor je, je gaat pas weg als alles duidelijk en getest is. Net een eerste ritje gemaakt met mijn vrouw, echt super! Wind mee met wind tegen! We verheugen ons op de ritjes in de bergen.


Pieter de Jong

11-9-2023

Voor mijn Cube gravelbike zocht ik electrische ondersteuning. Bij Pieter langs geweest om me te laten informeren over het Pendix systeem. Normaal gesproken kan dit systeem niet bij de bottom brackets van Cube, maar Pieter heeft iets bedacht waardoor het wel mogelijk is. Dezelfde dag de fiets achtergelaten en 2 dagen later weer opgehaald. Direct daarna bijna 100km door de bossen gereden. Het Pendix systeem werkte uitstekend. Het enige probleem was dat het de ketting van het voorste tandwiel af schoot. Pieter heeft het voortandwiel vervangen door een narrow-wide tandwiel waardoor het probleem verholpen is. Kortom: mooi ondersteunend systeem dat volledig naar wens in te stellen is via de app en goede service van Omega Fietsen.


Jacques Bours

4-9-2023


John Bomer

Ervaring Omega Fietsen Koga Twintraveller

1-9-2023

Pieter Slingerland geeft goede service en een goede uitleg over de werking van het pendix systeem.
Daarna kon ik mijn fiets bijwijze van spreken direct laten staan voor de montage van het pendix systeem. Ik heb hem 2 dagen later gebracht. Bij aankomst vriendelijke ontvangst en koffie.
Daarna nog een keer goede uitleg en ook uitleg over de plaatsing van de accu. Na zeer snelle montage, goede uitleg over de app en accu. Het systeem werkt heerlijk op mijn koga fiets van 30 jaar, na bevestigen uittesten. Zal hem iedereen aanraden.


Aart van Noordt

Ervaring Omega Fietsen Koga Twintraveller

18-8-2023

Perfecte service, hier kan je naar toe bellen en krijg echte mensen aan de lijn, met kennis


Wim Kielen

Ervaring Omega Fietsen Koga Twintraveller

20-7-2023

Gisteren bij Omega fietsen geïnformeerd wanneer het mogelijk is om mijn fiets van een Pendix E-drive te voorzien. Tot mijn verbazing, het is vakantie tijd, kon ik de fiets gelijk komen brengen.
Om vier uur in de middag was ik ter plekke. Wat gelijk opviel is de vriendelijke ontvangst. Ook was er alle ruimte om vragen die ik had te beantwoorden.Afgesproken dat de fiets een dag later om elf uur weer opgehaald kon worden .Dezelfde avond ontving ik al bericht dat de fiets gereed was.
Ook bij het afleveren werd alles nog eens rustig uitgelegd.Thuis gekomen gelijk een ritje gemaakt, alles werk perfect. Mijn fijne Santos fiets is nu nog comfortabeler dan hij al was. Bovendien was ik aangenaam verrast dat na een ritje van ruim 20 kilometer nog 143 kilometer kan fietsen met één accu lading.Al met al ben ik dus erg tevreden, dat geld zowel voor het Pendix systeem als voor Pieter van Omega Fietsen.


silvia de Bruin

Ervaring Omega Fietsen Koga Twintraveller

12-5-2023

Door Pieter van Omega Fietsen hebben wij een Pendix trapondersteuning op onze (reis)tandem laten plaatsen. Wij hadden 4 jaar geleden al een Pendix op een Brompton vouwfiets laten plaatsen, dus waren al bekend (en heel tevreden) met het systeem. Een tandem is echter een heel ander verhaal, maar Pieter heeft dit fantastisch gedaan. Een vakman. We zijn er super blij mee. Aanrader!


Ron Lokum

Ervaring Omega Fietsen Koga Twintraveller

18-4-2023

20 km proef gefietst ondersteuning als zeer prettig ervaren. 2 flinke heuvels genomen, op tijd schakelen met de rohlof naaf en tegenwind zonder problemen met voldoende ondersteuning naar boven gefietst. In eco gereden en in stand smart. Onze 15 jaar oude tandem uitgevoerd met een goede electrische ondersteuning.


Yvonne Braspenning

Ervaring Omega Fietsen Koga Twintraveller

12-4-2023

Pieter van Omega fietsen heeft mijn Koga veranderd van een hele fijne naar een fantastische fiets. Wat een uitkomst, de Pendix! Ik behoud mijn fijne en lichte Koga en fietsen gaat nu nóg comfortabeler en sneller dan eerst. Ik kan Pieter iedereen aanbevelen. Hij is duidelijk een vakman, kan al je vragen duidelijk beantwoorden en is gepassioneerd over zijn product, de Pendix. Sla de reguliere fietsenwinkel maar over en ga eens langs in Hendrik Ido Ambacht. Pieter, bedankt voor de goede service en succes in je nieuwe pand!


Peter van der Poort

Ervaring Omega Fietsen Koga Twintraveller

4-3-2023

Blij met mijn Pendix 500 watt op mijn oude Santos Travelmaster 2.8. uit 2011. We gaan ermee door Andalusia, Spanje fietsen als we daar een half jaar gaan wonen in een berggebied. Goede keuze. Prima service en adviezen door Pieter. Kan hem aanbevelen.......
Peter


Jacob Maat

Ervaring Omega Fietsen Koga Twintraveller

27-2-2023

Bij Omega fietsen pendix laten monteren op sportfiets. Wat bij andere pendix dealers niet lukte,aanpassing trapas,was het hier in een paar dgn gefixt .Pieter is een ervaren pendix monteur.
Het is weer heerlijk fietsen op mijn sportfiets. Gr.Jacob


Paul van Lange

Ervaring Omega Fietsen Koga Twintraveller

2-10-2022 

Een supersnelle ombouw van mijn fiets, een Juncker uit de jaren 50 met stangremmen, die eigenlijk te zwaar was om nog prettig lange afstanden op te fietsen. Dankzij de ombouw nu juist uitermate geschikt voor die lange afstanden. Fietst als een zonnetje dankzij de geweldige service van Omega Fietsen.


S Rutte

Ervaring Omega Fietsen Koga Twintraveller

8-9-2022 

Vandaag mijn Koga Worldtraveller laten voorzien van een pendix. Super netjes geholpen, duidelijke uitleg en goede service. Het opbouwen was zo gebeurt, ik kon erop wachten volgens afspraak


Ervaring Koga Twintraveller

Henriette/Jos Digners

Ervaring Omega Fietsen Koga Twintraveller

7-9-2022 

Paar weken geleden onze Koga Twintraveler bij Omega fietsen om laten bouwen naar electrisch.
Na eerst met enkele andere bedrijven contact te hebben gehad, welke niet met pendix werken, was de conclusie dat we uiteindelijk toch met het pendix systeem moesten gaan werken. Hierdoor in contact gekomen met Pieter van Omega fietsen. Bij de daarop volgende persoonlijke contacten heeft Pieter zich doen leren kennen als een zeer vakbekwame (fiets) monteur. Het was n.l niet een standaard procedure welke het in veel gevallen bij een gewone fiets wel is.Wat dus de reden was dat eerder genoemde bedrijven afhaakten.Er is behoorlijk wat ombouwwerk verricht om tot het eindresultaat te komen zoals het nu is. We rijden nu een paar weken met de fiets en de conclusie is dat dit het systeem is dat je voor een tandem moet hebben. Foto,s van onze tandem staan op de website van Omega.
Tot slot raad ik iedereen aan die het in overweging neemt zijn tandem, danwel een reguliere fiets, om te laten bouwen, langs te gaan bij Omega fietsen. Bedrijf dat weet waar ze over praten en met je meedenkt.


Ervaring Pendix te water

Kees Van Der Pijl

3-9-2022 

Pendex oplaadsnoer besteld. Binnen 2 dagen in huis. Goed telefonisch advies en prima service.

Nieuw augustus 2022.

Weer een prima ervaring met deze ondernemer. Tijdens een kampeertrektocht is mijn fiets, incl. bepakking en de pendix, te water geraakt. Pendix defect. Prima telefonisch support met Pieter. Belangeloos de installatie in de werkplaats getest en de batterij naar de fabriek gestuurd. En...binnen 1 dag een nieuwe batterij. Bij Omega: korte lijntjes en je wordt ALTIJD teruggebeld ( zelfs van zijn vakantieadres). Daar kan menig ondernemer een voorbeeld aan nemen.!!!!


Petra Irene

5 sterren voor Pendix ervaringen!

16-8-2022 


Ervaring met Pendix eDrive Bromton ombouwen

Jan Straetemans

Brompton geëlectrificeerd

18-7-2022 

Het is niet mijn gewoonte om iemand de hemel in te prijzen, maar voor Pieter van Omega fietsen maak ik een uitzondering: de bejegening is heel plezierig; de wijze waarop mijn brompton met de e-pendix is geëlectrificeerd getuigt van vakmanschap. Kortom een fijne kerel die weet wat ie doet en hoe een klant te behandelen. De extraatjes die Pieter er nog eens bij doet waardeer ik zeer. Ik ben uitermate tevreden en de Pendix eDrive is een prima product, fietst geweldig.


Ervaring Brompton vouwfietsjes ombouwen met Pendix eDrive

Henk Arends

5 sterren voor Pendix ervaringen!

16-7-2022 

Omega Fietsen heeft onze Brompton vouwfietsjes voorzien van een Pendix middenmotor. Het proces verliep vlekkeloos en het fietsen met deze ondersteuning was voor ons een openbaring.


Ervaring met ombouwen Specialized met Pendix eDrive

aarnout rolloos

5 sterren voor Pendix ervaringen!

23-6-2022 

Wij zijn ervaren wereldfietsers. Lichtgewicht dat is ons uitgangspunt. Met het klimmen der jaren wordt klimmen in de bergen moeilijk. We hebben dan ook onze tricross gravel fietsen laten upgraden met een Pendix eDrive. Ze rijden geweldig. Bij Omega fietsen zijn we geweldig geholpen. We wisten het meteen dit wordt het. Prima uitleg en vakmanschap. We raden Omega bij iedereen aan!!


Ervaring ombouw Batavus naar elektrisch

Annette van Dam

5 sterren voor Pendix ervaringen!

21-4-2022 

Mijn Batavus kon zonder problemen omgebouwd worden tot Pendix-Bike.
De kromming en de vorm van het frame vormden een uitdaging, die echter met glans overwonnen en opgelost werd. Tot nu toe ben ik zeer tevreden en kijk uit naar vele veilige (woon/werk) kilometers, waar mijn conditie en portemonnee (want minder tanken) blij van worden.


Ervaring ombouw Gazelle zonder BSA draad met Pendix eDrive

Construveer bouw-constructies

5 sterren voor Pendix ervaringen!

4-4-2022 

Goede, klantvriendelijke en vakkundige benadering. Het uitrusten van onze fietsen met het Pendix eDrive systeem is zeer naar tevredenheid verlopen. Wat anderen niet kunnen (het ombouwen van Gazelle fietsen met gesloten kettingkast, die géén BSA draad hebben op de trapas) was hier geen probleem. En inderdaad, alles werkt uitstekend! Overweegt u een dergelijk systeem op uw fiets aan te laten brengen, dan is Omega Fietsen zéker een aanrader!


Bijzonder tevreden over de Pendix eDrive.  Positieve ervaring.

W Trobat

5 sterren voor Pendix ervaringen!

14-3-2022 

Uitstekende ervaring met Omega Fietsen en de heer Slingerland. Geen verkooppraatjes maar inhoudelijke argumenten in ongedwongen sfeer. Volgens afspraak geleverd en keurig gemonteerd. Heer Slingerland is een vakman die zijn werk nauwkeurig uitvoert. Bijzonder tevreden over de Pendix eDrive 500. Krachtige motor en naar eigen wensen in te stellen via de app. Fijn om op deze manier je vertrouwde fiets te houden. Beter voor het milieu en de fiets is per saldo lichter dan een nieuwe elektrische fiets. Erg tevreden.


Pendix ervaringen van Aad Viola

Aad Viola

5 sterren voor Pendix ervaringen!

17-2-2022 

Na het eerste bezoek aan Omega fietsen voor informatie en eventueel opbouw van de Pendix eDrive had ik op dat moment al besloten om het hier te laten doen. De tijd die besteed werd om alles héél goed uit te leggen was een heel goed gevoel. De werkzaamheden aan mijn fiets (Koga Miyata signature) werd professioneel en zeer nauwkeurig gedaan. Bedankt Pieter.


Pendix ervaring J. Warmink van der Helm

J.Warmink van der Helm

5 sterren voor Pendix ervaringen!

1-2-2022 

Deskundig, goede voorlichting.

Na telefonisch contact verder app contact. Heldere uitleg, we werden correct en vriendelijk behandeld. Probleem werd opgelost. Echt 5 sterren!


Pendix ervaring T Visser

T Visser

5 sterren voor Pendix ervaringen!

28-1-2022 

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde

Wij vinden het Pendix eDrive systeem echt een uitkomst voor het kunnen behouden van je fijne fiets, en toch fietsen met ondersteuning. "Omega" monteerde deze vakkundig en geeft de nodige support hoe je de app kan gebruiken.
Vakkundig, klantvriendelijk en uitstekende service.


Pendix ervaring Hulphond Labradoedel

Hulphond Labradoedel

5 sterren voor Pendix ervaringen!

8-1-2022

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde

 


Pendix ervaring Bob

Bob

5 sterren voor Pendix ervaringen!

28-10-2021 

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit

Vorige week hebben wij onze bakfiets (Cargobike Long van bakfiets.nl) om laten bouwen en zijn dik tevreden. De communicatie op voorhand verliep prettig, via WhatsApp of telefonisch. Nadat we besloten hadden om de fiets om te laten bouwen werd de bakfiets 's avonds opgehaald en de volgende middag werd hij weer netjes afgeleverd. Bij aflevering kregen we duidelijke uitleg over wat er precies is veranderd, hoe de fiets ondersteuning werkt, etc. Kortom, erg klantvriendelijk en service gericht. De bakfiets zelf ziet er nog netjes uit. Er loopt een extra kabeltje, maar die valt bijna niet op. Het fietst nog steeds goed, zowel met als zonder ondersteuning. En de accu is simpel te verwijderen om binnen te bewaren als deze niet wordt gebruikt. Een aanrader dus.


Pendix ervaringen Brompton Tom Kok

Tom Kok

5 sterren voor Pendix ervaringen!

13-10-2021 

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit

Omega heeft onze Brompton fiets voorzien van het Pendix eDrive systeem. Door een handige constructie konden we dit betalen via het fiets plan van het werk. We zijn erg enthousiast verwelkomt en de fiets werd na overleg in een paar dagen omgebouwd. Professioneel en erg fraai uitgevoerd we zijn erg blij met het resultaat, en de fiets vouwt normaal op. Ik ben van mening dat dit beter is als de elektrische uitvoering van Brompton zelf. Geen herrie een beter bereik en geen losse tas etc. Omega fietsen bedankt! Groet Tom en Esmée