Waarom kiezen voor de Pendix eDrive trapondersteuning?

Alle voordelen van de Pendix eDrive op een rij:


Stil

De Pendix eDrive is een zogenaamde transmissieloze middenmoter. Dat wil zeggen dat er geen tandwielen worden toegepast. Het voordeel dat dit met zich meebrengt is dat de Pendix eBike echt muisstil is. U zult geen geluid waarnemen tijdens het fietsen. 


Onderhoudsvrij

Doordat er geen tandwielen worden toegepast zijn er geen mechanische slijtdelen. Waar geen slijtage is daar is ook geen onderhoud nodig.


Hoge kwaliteit

Ons doel is om de best mogelijke kwaliteit te leveren. Om hier aan te voldoen, beschikt onze productie in Zwickau (Duitsland) over een hele hoge mate van geautomatiseerde processen om een constante kwaliteit te waarborgen. Tijdens de produktie worden de motor en accu onderworpen aan tussentijdse kwaliteitscontroles. Daarnaast voeren wij duurzaamheidstesten uit om de levensduur van Pendix produkten te garanderen.


Duurzaam

We willen meer mensen enthousiast maken voor de fiets, het hergebruik van bestaande fietsen stimuleren en zo een positieve bijdrage leveren aan het milieu. Dit begint al bij de productie. Nagenoeg alle onderdelen worden in Europa geproduceerd. En voor ons houdt duurzaamheid niet op bij de verkoop van onze producten.


Flexibel

Een ander voordeel is dat u met de nieuwe functie "Drive Profiles" je individuele trapondersteuning instellingen kan aanpassen, precies zoals jij het wilt voor jouw fietstocht. Afhankelijk van het feit of u langer wilt worden bijgestaan of het maximale vermogen wilt voelen, kunt u dit via de app aanpassen. De nieuwe functie maakt het mogelijk om de motorassistentie zelf fijn af te stellen. Afhankelijk van het feit of u langer wilt worden bijgestaan of het maximale vermogen wilt voelen.


Betrouwbaar

De Pendix eDrive is ontwikkeld met technische vaardigheden en knowhow uit de automobielsector. Zichtbare voorbeelden van de aandacht voor detail zijn de prachtig gevormde draaiknop voor het instellen van het ondersteuningsniveau, en de LED-ring voor het weergeven van het energieniveau. Zo ook de USB-C interface voor het opladen van smartphones en de borstelloze, geluidloze en onderhoudsvrije middenmotor. 


Slim

De Pendix eDrive bestaat uit een gering aantal onderdelen die binnen een paar uur op jouw fiets gemonteerd kunnen worden. Hierdoor wordt jouw fiets een krachtige e-bike. Je kunt de e-bike zelfs als 'gewone fiets' blijven gebruiken doordat er geen merkbare trapweerstand is wanneer de accu wordt uitgeschakeld. Als je de fiets na een paar jaar zou willen vervangen, dan kan de Pendix eDrive eenvoudig op de nieuwe fiets worden gemonteerd.


Gebruiksvriendelijk

De slimme software kalibreert alle onderdelen binnen de eerste 1000 meter. De Pendix eDrive zal zich aanpassen aan jouw trapgedrag. Je kunt de Pendix eDrive eenvoudig bedienen door aan de knop bovenop de accu te draaien. Als je graag gebruik maakt van een display, is er de Pendix.bike PRO App voor jouw smartphone. De Pendix accu wordt draadloos verbonden met jouw telefoon via Bluetooth. 


Krachtig

Met een maximum koppel van 65 Nm is de nieuwe eDrive motor bijzonder sterk en ongelooflijk slim. De verder ontwikkelde motorsoftware in combinatie met onze Pendix.bike PRO App resulteert in een innovatie die de moeite van het testen waard is.
Kom eens langs voor een proefrit!


Uniek

Door de revolutionare techniek is uw omgebouwde fiets ook zonder trapondersteuning heel goed te gebruiken. U zult nauwelijks verschil merken in uw fietsbeleving indien de trapondersteuning uit staat. Er is namelijk geen merkbare weerstand.