PENDIX


Over het bedrijf

Lees hier meer over het bedrijf PENDIX en het ontstaan hiervan:


Wat is nu eigenlijk een PENDIX eDrive middenmotor?

Pendix eDrive is een upgrade systeem waarmee we uw fiets ombouwen tot een volwaardige eBike. Ideaal indien u in het bezit bent van een goede fiets maar meer uit deze fiets wilt halen.


Volledige flexibiliteit met de PENDIX accu ePower-serie

Of de Pendix accu nu klein of groot is, beide zijn compatibel met de Pendix eDrive trapondersteuning, zodat u zelf kunt beslissen of u nu of in de toekomst meer of minder actieradius nodig hebt. De aanschaf van een accu met grotere capaciteit is altijd mogelijk. 


De nieuwe generatie PENDIX motoren voor maximaal fietsplezier!

Of het nu gaat om een stads-, trekking-, mountainbike- of speciale fiets - de eMachine 65 Nm motor van Pendix kan op bijna elke type fiets worden gemonteerd en worden gecombineerd met een Pendix-accu naar keuze. Uw favoriete fiets kan door OMEGA in een handomdraai worden omgebouwd tot een krachtige eBike!


Van fiets naar slimme e-Bike dankzij de PENDIX app

Lees hier alles over de handige functies van de PENDIX App:


Welke problemen kunt u krijgen met de PENDIX upgrade sets?

Lees hier meer over de meest voorkomende problemen:


Montage & technische vereisten

Om zelf te bepalen of uw fiets voldoende ruimte heeft voor de PENDIX onderdelen, kunt u hieronder een sjabloon downloaden om te printen. Hierbij nodigen wij u uit voor een bezoek aan onze werkplaats. We zullen uw fiets grondig inspecteren of de inbouw van de Pendix trapondersteuning mogelijk is. 


Alle voordelen van PENDIX op een rij

Twijfelt u toch nog? Wij willen u graag verder helpen. Kom gerust eens langs!