eBike Bakfiets


Nederland = bakfietsland

De bakfiets wordt steeds populairder, vooral in stedelijke gebieden, omdat overstappen op deze fiets de moeite waard is, zeker als er weinig parkeerplaatsen of drukke straten zijn. Er zijn verschillende uitvoeringen van een bakfiets. Deze zijn grofweg onder te verdelen in enkelsporige (tweewielige) bakfietsen, zoals de bakfiets van Muli, en driewielige bakfietsen, zoals die van Christianiabikes . Beide typen hebben een laadruimte, vaak in de vorm van een open doos, die gebruikt kan worden om goederen of kinderen te vervoeren. Door de laadruimte zijn deze fietsen ook geschikt voor bedrijven, zowel voor eigen transport als bijvoorbeeld bezorg- of pakketdiensten.

De bakfietser

De particuliere bakfietser is doorgaans milieubewust en verkiest liever de bakfiets dan een auto om boodschappen te doen of de kinderen naar de kleuterschool te brengen. Bakfietsen, vooral de driewielige modellen, kunnen soms erg zwaar zijn, daarom is een elektrische aandrijving zoals de Pendix eDrive erg handig. Heeft u al een bakfiets en wilt u graag hulp bij het vervoeren van uw boodschappen of de heuvel op weg naar de kleuterschool?

Onze aanbeveling: Uw bakfiets met Pendix aandrijving

De Pendix eDrive 500 is de eerste keuze voor de meeste vrachtfietsers . Met de ePower500 heeft u al een goed aanbod voor binnenstedelijke routes. Maar als u uw bakfiets op langere tochten wilt gebruiken, raden we de Pendix eDrive 1000 aan . Dankzij een tweede accu verdubbelt u het bereik. Daarnaast zit er ook een lichte tweede lader in het pakket, waardoor u nog flexibeler kunt handelen.


Interesse gekregen?