Home » Pendix » Over Pendix

Over de Pendix trapondersteuning


Hoge kwaliteit

Ons doel is om de best mogelijke kwaliteit te leveren. Om hier aan te voldoen, beschikt onze productie in Zwickau (Duitsland) over een hele hoge mate van geautomatiseerde processen om een constante kwaliteit te waarborgen. Tijdens de productie worden de motor en accu onderworpen aan tussentijdse kwaliteitscontroles. Daarnaast voeren wij duurzaamheidstesten uit om de levensduur van Pendix producten te garanderen.

Pendix_Hoge_Kwaliteit

Duurzaamheid

Pendix wil meer mensen enthousiast maken voor de fiets, het hergebruik van bestaande fietsen stimuleren en zo een positieve bijdrage leveren aan het milieu. Dit begint al bij de productie. Nagenoeg alle onderdelen worden in Europa geproduceerd. En voor ons houdt duurzaamheid niet op bij de verkoop van onze producten.

Pendix_eDrive_Duurzaamheid

Betrouwbaarheid

De Pendix eDrive is ontwikkeld met technische vaardigheden en knowhow uit de automobielsector. Zichtbare voorbeelden van de aandacht voor detail zijn de prachtig gevormde draaiknop voor het instellen van het ondersteuningsniveau, en de LED-ring voor het weergeven van het energieniveau. Zo ook de USB-C interface voor het opladen van smartphones en de borstelloze, geluidloze en onderhoudsvrije middenmotor. Mocht u vragen hebben, dan staat OMEGA Fietsen voor u klaar.

 

Pendix_Betrouwbaarheid

Met de tijd mee!

De Pendix eDrive bestaat uit een gering aantal onderdelen die binnen een paar uur op uw fiets gemonteerd kunnen worden. Hierdoor wordt uw fiets een krachtige e-bike. U kunt de e-bike zelfs als 'gewone fiets' blijven gebruiken doordat er geen merkbare trapweerstand is wanneer de accu wordt uitgeschakeld. Als u de fiets na een paar jaar zou willen vervangen, dan kan de Pendix eDrive eenvoudig op de nieuwe fiets worden gemonteerd. De slimme software kalibreert alle onderdelen binnen de eerste 1000 meter. De Pendix eDrive zal zich aanpassen aan uw trapgedrag. U kunt de Pendix eDrive eenvoudig bedienen door aan de knop bovenop de accu te draaien. Als u graag gebruik maakt van een display, is er de Pendix.bike PRO App voor uw smartphone. De Pendix accu wordt draadloos verbonden met uw telefoon via Bluetooth.

Pendix_gaat_met_de_tijd_mee