eBike Racefiets


Wat onderscheidt een racefiets?

Racefietsen zijn altijd een onderdeel geweest van het wielrennen en de keuze als het gaat om racen op de weg. De racefiets is gemaakt voor snelheid dankzij het lage gewicht, de smalle, soepele banden en de geometrie. De verschillen tussen de modellen zijn relatief klein. Er is altijd een racestuur gemonteerd, de remmen zijn nu hydraulisch en worden vaak elektronisch geschakeld. Maar niet elke racefietsbezitter racet ermee. Het is ook het stuk sportuitrusting voor een lange en ontspannen rit. De plezierrijders nemen een minder extreme zithouding aan om comfortabel lange tochten te kunnen rijden. Dit wordt meestal bereikt met een verhoogde stuurpen of een speciaal toermodel.

De typische wielrenner

De wielrenner legt vaak zeer lange afstanden op de fiets af, laat de wind graag om zijn neus waaien en ziet de uitdaging om in bergen en afdalingen een nieuw persoonlijk record neer te zetten. Ook zonder de jacht op records gebruikt de wielrenner de uitgebreide tochten om fit te blijven. Wilt u niet de laatste zijn of wilt u gewoon zonder veel moeite op uw racefiets de bergen in? Dan hebben wij voor u de Pendix eDrive.

Bij ons kan het: Uw wielrenfiets als eBike!

U kunt uw racefiets achteraf laten uitrusten met de Pendix eDrive bij OMEGA en uw gebruikelijke rijervaring behouden. Een ander crankstel met onze Pendix motor en onze accu wordt eenvoudig op uw racefiets gemonteerd. U kunt de accu op elk moment thuis laten als u een ronde wilt doen zonder ondersteuning. Uw fietscollega's hoeven niet meer op u te wachten en u heeft een meer ontspannen rijervaring.

Ons lichtste product is de Pendix eDrive 150start met een extra gewicht van slechts 5,8 kg op de fiets. Deze retrofit kit is niet alleen verwaarloosbaar, maar ook nauwelijks merkbaar door de 19 cm kleine batterij. We raden dit product aan als je alleen selectieve ondersteuning op de berg wilt. De Pendix eDrive 300 is de volgende grotere versie en is daarom ideaal voor langdurige ondersteuning tijdens uw tochten.


Interesse gekregen?