De nieuwe generatie PENDIX motoren voor maximaal fietsplezier!

Of het nu gaat om een stads-, trekking-, mountainbike- of speciale fiets - de eMachine 65 Nm motor van Pendix kan op bijna elke type fiets worden gemonteerd en worden gecombineerd met een Pendix-accu naar keuze. Uw favoriete fiets kan door OMEGA in een handomdraai worden omgebouwd tot een krachtige eBike!


Met een maximum koppel van 65 Nm is de nieuwe Pendix eDrive motor sterker dan zijn voorganger en ongelooflijk slim. De door ontwikkelde motorsoftware in combinatie met onze Pendix.bike PRO App resulteert in een innovatie die de moeite van het bekijken waard is. Vanaf nu kunt u zelf bepalen of u de volledige motorondersteuning wilt of dat u de actieradius optimaliseert voor uw fietstocht. Met de nieuwe functie "Drive Profiles" kunt u individuele trapondersteuning instellingen aanpassen, precies zoals u het wilt voor uw fietstocht.

  • De Pendix 65nM motor geeft geluidsvrije trapondersteuning
  • Ook is de motor onderhoudsvrij
  • Optimale inbouwpositie op de fiets dankzij de middenmotor
  • Water- en stofbestendig volgens IP65
  • Nauwelijks waarneembare trapweerstand bij uitgeschakelde motor of lege batterij
  • Kan worden gecombineerd met alle schakel- en remsystemen.

Laat u verrassen!

Laat u niet misleiden door de ingetogenheid van onze powerpack motor. De hele motorconstructie weerspiegelt de ontwikkelingscompetentie van onze ingenieurs. De Pendix 65 Nm motor is nauwelijks 3 cm diep en heeft een diameter van minder dan 30 cm. Alle slimme techniek is in deze ruimte verpakt en door de metalen behuizing beschermd tegen externe invloeden van buitenaf. De Pendix eDrive 65 Nm motor heeft geen tandwielen nodig, dus er zijn geen mechanische slijtdelen. Waar er geen slijtage is, is er geen onderhoud, dus u krijgt een motor die onderhoudsvrij is. De tandwielloze uitvoering heeft nog twee andere voordelen. Ten eerste is het absoluut geruisloos. Aan de andere kant voel je nauwelijks weerstand bij het trappen als hij is uitgeschakeld. U kunt dus zelf bepalen wanneer u hulp nodig heeft en uw fiets als fiets blijft gebruiken.

Betrouwbaar in weer en wind!


Technische informatie eMachine motor

eMachine (motor) transmissieloze middenmotor
Vermogen 250 W nominal
Max. ondersteuning tot 25 km/uur
Motor setting up to 3
Koppel (max)* motor 65Nm
Afmetingen motor (b x h x d) 292 x 206 x 50 mm
Geschikte wieldiameter alle
Frame maten alle frames met in de handel verkrijgbare construsctiematen
Bottom bracket BSA 68 / 73 mm

* maxumum koppel varieert met geselecteerde ondersteuningsstand


Uw fiets ombouwen met de Pendix eDrive? Dat kan bij OMEGA.

Of het nu gaat om een stadsfiets, trekkingfiets, mountainbike of bakfiets - de Pendix eDrive kan op bijna elk framemodel worden gemonteerd en geeft jouw fiets een tweede leven als e-bike.