Alle voordelen van PENDIX op een rij:


Voordeel Pendix eDrive geen onderhoud

Geen onderhoud!

De Pendix eDrive upgrade is een onderhoud vrij systeem. Er zijn geen tandwielen of dergelijke die onderhoud vragen. Het Pendix eDrive systeem is een zogenaamde direct drive type.
Ander voordeel is dat u de software update heel eenvoudig via de Pendix.bike PRO app gemakkelijk zelf kunt uitvoeren. Hiervoor hoeft u niet perse langs de Pendix dealer.


Voordeel Pendix eDrive Made in Germany

Deutsche Gründlichkeit!

Pendix is een echt "Made in Germany" product. 
Daarmee is de Pendix een betrouwbare reisgenoot, en brengt u ten alle tijden op de plaats van uw bestemming. Niet voor niets wordt Pendix door grote postbedrijven toegepast. 


Voordeel Pendix eDrive eenvoud

Bijzonder eenvoudige bediening!

Boven op de accu zit de bediening van de Pendix eDrive. Bijzonder eenvoudig en duurzaam.
Geen elektronische regeleenheid die wordt blootgesteld aan allerlei weersinvloeden. Dit kwetsbare onderdeel is niet nodig bij de Pendix eDrive. Mocht u informatie nauwkeurig willen inzien zoals:

 • bereik
 • snelheid 
 • gemiddelde snelheid
 • trap frequentie
 • statistieken van de Pendix accu/motor etc.

Dan kunt u gebruik maken van de gratis Pendix.bike PRO App


Voordeel Pendix eDrive actieradius

Grote actieradius!

De Pendix eDrive is een zogenaamde Direct-Drive type. Dat wil zeggen dat de motor direct de krachten overbrengt op de trapsas. Hierdoor is er nauwelijks weerstand. Dit is een van de vele technische snufjes die bijdragen aan een grotere actieradius.


Voordeel Pendix eDrive vertrouwd

Vertrouwd!

Uw huidige versnellingen en remmen blijven zoals die zijn. Dus het oude vertrouwde gevoel van uw huidige fiets blijft. Pendix eDrive wordt gemonteerd op een daarvoor bestemde trapas. We vervangen uw bestaande as voor de Pendix as. Een groot voordeel indien u verknocht bent aan uw huidige fiets.


Absoluut geruisloos!

Ander voordeel is dat het Pendix eDrive middenmotor systeem geen hoorbaar geluid produceert. 
Het is systeem is echt absoluut stil. Voor degene die van fietsen houdt een groot voordeel. 
Zelf ervaren hoe stil het Pendix systeem is? 
Bel gerust om eens langs te komen voor een proefrit.
Ons telefoonnummer is 06-22910711


Voordelen diverse fiets types

Op nagenoeg iedere fiets te monteren!

De Pendix eDrive is op tal van soorten fietsen te monteren. Het is zelfs mogelijk om het systeem over te zetten op een andere fiets. 


Voordeel Pendix eDrive krachtig

Enorm krachtig!

Met 65Nm is de Pendix eDrive bijzonder krachtig. De krachtigste in zijn soort. Voordeel daardoor is dat het systeem voor tal van fietsers geschikt is. 
Wenst u minder kracht dan de genoemde 65Newton Meter dan is dit heel gemakkelijk zelf aan te passen. Dit kunt u voor de drie standen Eco, Smart en Sport afzonderlijk instellen:

 • Open de app en tik onder in het scherm op "Bike"
 • Vervolgens gaat u naar "Drive profiles"
 • Kies het profiel dat u wilt wijzigen "Efficiency" of "Performance"
 • Vervolgens gaat u recht boven naar "Torque" en past u de aantal Nm aan.

Voordeel Pendix eDrive duurzaam

Duurzaam!

Hoe duurzaam wilt u het hebben? Uw fiets krijgt een enorme upgrade waardoor hij nog jaren mee kan gaan. Duurzamer kan eigenlijk niet. Geen enkele CO2 uitstoot voor het produceren van de fiets zelf.
Enkel en alleen voor het produceren van het Pendix eDrive systeem.


Snelle levertijd!

Bij Omega fietsen hebben we altijd een behoorlijk aantal Pendix eDrive systemen op voorraad.
Groot voordeel is dat we u snel van dienst kunnen zijn. Vaak al binnen een dag. Neem gerust contact op om te kijken of dit voor uw fiets ook het geval is door te bellen met Pieter Slingerland op 06-22910711


Gunstig in aanschaf!

Voordeel van de Pendix eDrive is dat hij gemonteerd wordt op uw huidige vertrouwde fiets. De kosten vallen daarom mee. De aanschaf is alleen het upgrade systeem en niet een hele nieuwe fiets. Uw fiets krijgt een upgrade en kan daardoor nog jaren mee.


Stijlvol!

De stijl van uw fiets blijft behouden! Het frame blijft zo slank of robuust als dat hij was. U heeft u fiets destijds aangeschaft in de stijl die bij u past. Met het upgrade set van Pendix verandert daar niets aan.


Allround functies!

Nog een voordeel is dat de Pendix accu tal van andere functies bezit zoals:

 • de Powerbank. Gebruik u Pendix accu om uw telefoon of GPS navigatie te voorzien van stroom
 • de Tafellamp. De accu is voorzien van een tafellamp functies.

Natuurlijk fietsgevoel!

Bij het upgraden van uw fiets met Pendix eDrive is een ander voordeel dat het oude natuurlijke fiets gevoel gewoon blijft. Uw fiets behoudt zijn eigen eigenschappen. Oud en vertrouwd.


Waardevast!

De Pendix eDrive is waardevast. Er zijn tal van fietsen uitgevoerd waarmee duizenden kilometers zijn gemaakt. Uw fiets maar ook de Pendix behoudt zijn waarde.