Uw fiets ombouwen naar een volwaardige elektrische fiets? Dat kan! 

Bent u uw vertrouwde fiets nog helemaal niet zat, maar u overweegt toch een elektrische fiets? Heeft u wel eens overwogen uw fiets om te bouwen naar elektrisch? Dan is Pendix eDrive de perfecte oplossing voor u! OMEGA kan deze sets voor u installeren.


Ombouwsets zijn er in diverse uitvoeringen. Zo is er een speciale ombouw lijn voor de Brompton ligfietsen. OMEGA nodigt u graag uit om eens rustig uw fiets te beoordelen en te zoeken naar de juiste ombouwset, om van uw fiets een elektrische fiets te maken.

OMEGA Fietsen maakt gebruik van de Pendix eDrive. Een groot voordeel van deze ombouwset is, dat de bestaande remmen gewoon in gebruik kunnen blijven, net als het schakelsysteem. Indien u met de Pendix eDrive uw fiets ombouwt naar elektrische fiets dan wordt alleen de trapas, linker crank en eventueel de rechter crank omgebouwd. 


Hoe zit het met uw schakel systeem?

De ombouwsets van OMEGA Fietsen zijn zo samengesteld dat u uw huidige schakelsysteem kunt blijven gebruiken. Om van uw fiets een volwaardige elektrische fiets te maken is het niet nodig uw schakelsysteem aan te passen. Hetgeen wat wordt omgebouwd is de trapas, linker crank en indien nodig de rechter crank. Zoals genoemd willen wij een topproduct afleveren. Hiervoor gebruiken wij de Pendix eDrive van Duitse makelij. Zoals u misschien weet zijn er veel ombouwsets in de handel van Chinese makelij. We kunnen over de kwaliteit in de ombouwsets denk ik kort zijn. Het spreekwoord luidt: "Alle waar is naar zijn geld".


ombouwsets naar eleketrisch

Welke fiets kan worden omgebouwd naar een elektrische fiets?

Tourfietsen, Stadfietsen, Bakfietsen, Omafietsen, Moederfietsen, Sportfietsen, Mountainbikes, Trekkingfietsen, Reisfietsen, Vakantiefietsen, Ligfietsen, Fitbikes, Packing Bikes of Transportfietsen. 

Het ombouwen van uw fiets naar een volwaardige elektrische fiets doen wij graag voor u! We hebben ons hierin helemaal gespecialiseerd en geven dan ook op de ombouw maar liefst 2 jaar garantie! De ombouwsets van Pendix zijn Duits. Dus oerdegelijk, om hier volop van te genieten is het noodzakelijk dat de ombouw naar elektrisch vakkundig gebeurt. In tegenstelling tot menigeen willen wij niet de strijd aangaan om de goedkoopste maar wel om de beste. Met andere woorden: we leveren graag een topproduct voor een hele nette prijs! 


En het geluid?

De ombouwsets die OMEGA gebruikt zijn absoluut stil. Uw omgebouwde fiets naar elektrisch zal niet meer geluid produceren dan voordat hij was omgebouwd. Om dat te ervaren zult u echt een proefrit moeten maken op en door OMEGA omgebouwde testfiets.


Bediening van uw elektrische fiets

Uw omgebouwde fiets heeft een bijzonder functionele bediening. Bovenop de accu bevindt zich de knop waarmee u kiest tussen drie verschillende standen. Namelijk ECO, SMART en SPORT. Uw elektrische fiets kunt u geheel naar uw persoonlijke wens instellen. Dit instellen van uw omgebouwde fiets gaat middels een app. Zoals hierboven genoemd is uw omgebouwde elektrische fiets direct voorzien van een app. Tal van zaken zijn er bij uw omgebouwde fiets in te stellen en af te lezen. 


Welke accu moet u kiezen bij de ombouwsets?

Indien u uw fiets wilt laten ombouwen naar elektrisch zijn er maar liefst drie verschillende accu's mogelijk. Kom gerust eens langs bij OMEGA Fietsen om te kijken wat voor u de meest geschikte ombouwset is.


Middenmotor, voorwiel- of juist een achterwielmotor?

Wij vinden dat er eigenlijk maar 1 keuze is om uw fiets om te bouwen naar elektrisch en dat is de middenmotor. De positie van de middenmotor geeft tal van voordelen!