Volledige flexibiliteit met de PENDIX accu ePower-serie

Of de Pendix accu nu klein of groot is, beide zijn compatibel met de Pendix eDrive trapondersteuning, zodat u zelf kunt beslissen of u nu of in de toekomst meer of minder actieradius nodig hebt. De aanschaf van een accu met grotere capaciteit is altijd mogelijk. Lees hier verder:


Wat is de levensduur van de PENDIX accu?

De Pendix accu is een zogenaamde Lithium-ion-accu. Een lithium-ion-accu of wel een Li-ion-accu wordt toegepast vanwege de hoge energiedichtheid en de lange levensduur. Lees hier verder:


In één oogopslag ziet u wat de resterende PENDIX acculading is.

Iedere kleur op de Pendix accu geeft aan wat de capaciteit op dat moment nog is. Licht de LED display van uw Pendix accu rood op dan is de accu bijna leeg en dient deze te worden geladen.Via de app kunt u op de decimaal nauwkeurig inzien wat de capaciteit van de Pendix accu nog exact is. Lees hier verder:


Enorm krachtig!

Met 65Nm is de Pendix eDrive bijzonder krachtig. De krachtigste in zijn soort. Voordeel daardoor is dat het systeem voor tal van fietsers geschikt is. Wenst u minder kracht dan de genoemde 65Newton Meter dan is dit heel gemakkelijk zelf aan te passen. Dit kunt u voor de drie standen Eco, Smart en Sport afzonderlijk instellen. Lees hier verder:


Onderweg uw telefoon opladen? Geen probleem!

De Pendix accu beschikt over een USB-C aansluiting. Hiermee is uw Pendix accu een enorme powerbank. Handig om onderweg uw telefoon te voorzien van stroom. Lees hier verder:


De PENDIX accu heeft 3 standen voor maximaal rijplezier

U kunt de Pendix accu in verschillende trapondersteuningen Eco, Smart en Sport snel en nauwkeurig selecteren via de roterende keuzeschakelaar aan de bovenkant van de Pendix accu. Zo kunt u voor elke rit uw persoonlijke ritme vinden. Lees hier verder:


Wat is het gewicht van de PENDIX accu en motor?

De Pendix accu heeft in verhouding met zijn capaciteit maar een heel laag eigen gewicht! Lees hier verder:


Wat is de actieradius van uw PENDIX trapondersteuning?

De Pendix eDrive is er met twee verschillende accu's. Voorheen was er een derde 150 W maar deze wordt in Nederland nauwelijks toegepast. U kunt kiezen tussen de 300 & 500 accu. De accu's zijn uitwisselbaar tussen de eDrive upgrade pakketten. Lees hier verder: