eBike Vouwfiets


Waarom een vouwfiets? 

Een vouwfiets is, zoals de naam al doet vermoeden, een fiets die op meerdere punten kan worden ingeklapt. Door zijn compacte maat en meestal relatief laag gewicht is het de ideale metgezel voor vakanties of zakenreizen met bus en trein. Op een vouwfiets heeft u in de regel een rechte en comfortabele zithouding. De meeste vouwfietsen zijn uitgerust met kleine wielen en een simpele versnellingspook, waardoor ze meer geschikt zijn voor kortere afstanden. Maar er zijn ook varianten die een breder scala aan toepassingen mogelijk maken.

U bent ondernemer en reist met het openbaar vervoer en uw vouwfiets naar afspraken, of u bent vakantieganger en neemt de vouwfiets mee naar uw vakantiebestemming in uw stacaravan of auto. U houdt ervan om overal mobiel te zijn en er is niets praktischer dan uw vouwfiets hiervoor te gebruiken. Maar staat u op uw reis met de vouwfiets voortdurend voor de uitdaging om niet zwetend naar de vergadering te komen of de berg in het vakantiegebied te beklimmen zonder af te hoeven stappen?

Onze tip: Een Pendix eDrive helpt!

Met de Pendix eDrive geeft u uw vouw- of vouwfiets extra vaart. Heeft u een Tern of Brompton, dan wordt het klapmechanisme vastgehouden door een speciaal aangepaste motor. Voor fietsen van andere merken is het raadzaam vooraf contact op te nemen met ons. Als u de aandrijving slechts korte tijd op de berg inschakelt of in het algemeen slechts enkele kilometers rijdt, raden wij de ePower150 aan als batterijvariant voor uw Pendix-aandrijving. Over het algemeen is echter elke ePower van Pendix geschikt voor vouwfietsen.


Interesse gekregen?