Home » OMEGA » Ervaringen

Ervaringen OMEGA & Pendix

Het is niet belangrijk wat wij van de Pendix eDrive vinden. De ervaring van de klanten doen er wel toe! Heeft u laatst ook uw fiets door ons laten ombouwen? Deel dan uw ervaring om zo andere klanten van dienst te zijn. Alvast onze dank!

De klant ervaringen hieronder zijn afkomstig van onze bedrijfspagina op Google.


4,9

10 reviews


Kees Van Der Pijl

15-5-2022 

Pendex oplaadsnoer besteld. Binnen 2 dagen in huis. Goed telefonisch advies en prima service.


Annette Van Dam

5 sterren voor Pendix ervaringen!

21-4-2022 

Mijn Batavus kon zonder problemen omgebouwd worden tot Pendix-Bike.
De kromming en de vorm van het frame vormden een uitdaging, die echter met glans overwonnen en opgelost werd.

Tot nu toe ben ik zeer tevreden en kijk uit naar vele veilige (woon/werk) kilometers, waar mijn conditie en portemonnee (want minder tanken) blij van worden.


Construveer bouwconstructies

5 sterren voor Pendix ervaringen!

4-4-2022 

Goede, klantvriendelijke en vakkundige benadering. Het uitrusten van onze fietsen met het Pendix systeem is zeer naar tevredenheid verlopen. Wat anderen niet kunnen (het ombouwen van Gazelle fietsen met gesloten kettingkast, die géén BSA draad hebben op de trapas) was hier geen probleem. En inderdaad, alles werkt uitstekend! Overweegt u een dergelijk systeem op uw fiets aan te laten brengen, dan is Omega Fietsen zéker een aanrader!


W Trobat

5 sterren voor Pendix ervaringen!

14-3-2022 

Uitstekende ervaring met Omega Fietsen en de heer Slingerland. Geen verkooppraatjes maar inhoudelijke argumenten in ongedwongen sfeer. Volgens afspraak geleverd en keurig gemonteerd. Heer Slingerland is een vakman die zijn werk nauwkeurig uitvoert. Bijzonder tevreden over de Pendix 500. Krachtige motor en naar eigen wensen in te stellen via de app. Fijn om op deze manier je vertrouwde fiets te houden. Beter voor het milieu en de fiets is per saldo lichter dan een nieuwe elektrische fiets. Erg tevreden.


Pendix ervaringen van Aad Viola

Aad Viola

5 sterren voor Pendix ervaringen!

17-2-2022 

Na het eerste bezoek aan Omega fietsen voor informatie en eventueel opbouw van de Pendix eDrive had ik op dat moment al besloten om het hier te laten doen. De tijd die besteed werd om alles héél goed uit te leggen was een heel goed gevoel. De werkzaamheden aan mijn fiets (Koga Miyata signature) werd professioneel en zeer nauwkeurig gedaan. Bedankt Pieter.


Pendix ervaring J. Warmink van der Helm

J.Warmink van der Helm

5 sterren voor Pendix ervaringen!

1-2-2022 

Deskundig, goede voorlichting.

Na telefonisch contact verder app contact. Heldere uitleg, we werden correct en vriendelijk behandeld. Probleem werd opgelost. Echt 5 sterren!


Pendix ervaring T Visser

T Visser

5 sterren voor Pendix ervaringen!

28-1-2022 

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde

Wij vinden het Pendix systeem echt een uitkomst voor het kunnen behouden van je fijne fiets, en toch fietsen met ondersteuning. "Omega" monteerde deze vakkundig en geeft de nodige support hoe je de app kan gebruiken.
Vakkundig, klantvriendelijk en uitstekende service.


Pendix ervaring Hulphond Labradoedel

Hulphond Labradoedel

5 sterren voor Pendix ervaringen!

8-1-2022

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde

 


Pendix ervaring Bob

Bob

5 sterren voor Pendix ervaringen!

28-10-2021 

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit

Vorige week hebben wij onze bakfiets (Cargobike Long van bakfiets.nl) om laten bouwen en zijn dik tevreden. De communicatie op voorhand verliep prettig, via WhatsApp of telefonisch. Nadat we besloten hadden om de fiets om te laten bouwen werd de bakfiets 's avonds opgehaald en de volgende middag werd hij weer netjes afgeleverd. Bij aflevering kregen we duidelijke uitleg over wat er precies is veranderd, hoe de fiets ondersteuning werkt, etc. Kortom, erg klantvriendelijk en service gericht. De bakfiets zelf ziet er nog netjes uit. Er loopt een extra kabeltje, maar die valt bijna niet op. Het fietst nog steeds goed, zowel met als zonder ondersteuning. En de accu is simpel te verwijderen om binnen te bewaren als deze niet wordt gebruikt. Een aanrader dus.


Pendix ervaring Tom Kok

Tom Kok

5 sterren voor Pendix ervaringen!

13-10-2021 

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit

Omega heeft onze Brompton fiets voorzien van het Pendix systeem. Door een handige constructie konden we dit betalen via het fiets plan van het werk. We zijn erg enthousiast verwelkomt en de fiets werd na overleg in een paar dagen omgebouwd. Professioneel en erg fraai uitgevoerd we zijn erg blij met het resultaat, en de fiets vouwt normaal op. Ik ben van mening dat dit beter is als de elektrische uitvoering van Brompton zelf. Geen herrie een beter bereik en geen losse tas etc. Omega fietsen bedankt! Groet Tom en Esmée