Home » Schrijf een Review

Reviews over OMEGA & Pendix

Hier vindt u hoe onze klanten ons en de Pendix eDrive trapondersteuning hebben ervaren.

Heeft u laatst ook uw fiets door ons laten ombouwen? Deel uw ervaring om zo andere klanten van dienst te zijn. Alvast onze dank. 

De reviews hieronder zijn afkomstig van onze bedrijfspagina op Google.


5,0

3 reviews


Hulphond Labradoedel

8-1-2022

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde

 


Bob

28-10-2021 

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit

Vorige week hebben wij onze bakfiets (Cargobike Long van bakfiets.nl) om laten bouwen en zijn dik tevreden. De communicatie op voorhand verliep prettig, via WhatsApp of telefonisch. Nadat we besloten hadden om de fiets om te laten bouwen werd de bakfiets 's avonds opgehaald en de volgende middag werd hij weer netjes afgeleverd. Bij aflevering kregen we duidelijke uitleg over wat er precies is veranderd, hoe de fiets ondersteuning werkt, etc. Kortom, erg klantvriendelijk en service gericht. De bakfiets zelf ziet er nog netjes uit. Er loopt een extra kabeltje, maar die valt bijna niet op. Het fietst nog steeds goed, zowel met als zonder ondersteuning. En de accu is simpel te verwijderen om binnen te bewaren als deze niet wordt gebruikt. Een aanrader dus.


Tom Kok

13-10-2021 

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit

Omega heeft onze Brompton fiets voorzien van het Pendix systeem. Door een handige constructie konden we dit betalen via het fiets plan van het werk. We zijn erg enthousiast verwelkomt en de fiets werd na overleg in een paar dagen omgebouwd. Professioneel en erg fraai uitgevoerd we zijn erg blij met het resultaat, en de fiets vouwt normaal op. Ik ben van mening dat dit beter is als de elektrische uitvoering van Brompton zelf. Geen herrie een beter bereik en geen losse tas ect. Omega fietsen bedankt! Groet Tom en Esmée